e
Banner

Etiketler: yeni atama



Derya Özer Sağkan DHL Express Avrupa CFO’luğuna atandı


Yayın: 21-07-2022
Kategori: Lojistik

DHL Express Türkiye CFO’su Derya Özer Sağkan, DHL Express Avrupa CFO’luğuna atandı. Sağkan, yeni görevine 1 Eylül’de, Almanya’nın Bonn kentinde bulunan Deutsche Post DHL merkezinde başlayacak.




DHL Express Türkiye üst yönetimine yeni atama


Yayın: 03-08-2022

DHL Express Türkiye’de geçtiğimiz yıl kurulan Sürekli Geliştirme Departmanı’nın müdürlük pozisyonuna Semih Akman getirildi.




Renault Trucks Türkiye’den yeni atama, yeni yapılanma


Yayın: 07-09-2022
Kategori: Ticari Araçlar

Renault Trucks Türkiye bünyesinde Satış ve Satış Sonrası Hizmetler Departmanı, Bayi Ağından Sorumlu Ticari Direktörlüğün altında bir araya geldi. Bölümün direktörlük görevine ise yaklaşık 12 yıldır Renault Trucks çatısı altında iş hayatına devam eden Özgür Fırat atandı. 




UPS Türkiye Ülke Müdürü Engin Kolat oldu


Yayın: 14-09-2022
Kategori: Lojistik

UPS (NYSE: UPS) yaptığı açıklamada, UPS Türkiye için yeni Ülke Müdürü olarak Engin Kolat’ı atadığını duyurdu. Kolat, UPS’in Türkiye’deki faaliyetlerinden, iş geliştirme çalışmalarından ve stratejisinden sorumlu olacak.
 




Horoz Bolloré Logistics’e yeni direktör!



Horoz Bolloré Logistics, yeni kurulan Doğu ve Güney Marmara Bölge Direktörlüğü görevini Cumhur Semerciler’e emanet etti! 




Blue Water Shipping’in Türkiye Ülke Müdürü Alper Türe oldu


Yayın: 28-09-2022
Kategori: Lojistik

Danimarka merkezli global lojistik şirketi Blue Water Shipping’in Türkiye’deki Ülke Müdürü görevine, sektörde 25 yıllık deneyime sahip Alper Türe getirildi.




Çobantur Boltas’ta Mali İşler Direktörü Melek Küçük Yavuz oldu


Yayın: 08-12-2022
Kategori: Lojistik

Çobantur Boltas’ın Mali İşler Direktörlüğü görevine, Türkiye ve yurt dışında önemli görevler üstlenen Melek Küçük Yavuz atandı. 




Aras Kargo’nun İç Denetim Başkanı Özlem Asutay oldu


Yayın: 17-01-2023
Kategori: Kargo

Aras Kargo’nun İç Denetim Başkanlığı görevine Özlem Asutay getirildi.




Sarp Intermodal'ın yeni CFO'su Aykut Karataş oldu


Yayın: 27-02-2023
Kategori: Lojistik

Sarp Intermodal’da CFO görevine, alanında 40 yılı aşkın deneyime sahip Aykut Karataş getirildi. Karataş, şirket satın almaları ve birleşmeleri konusundaki uzmanlığıyla da biliniyor.




Aras Kargo’da stratejik üst düzey atama


Yayın: 08-03-2023
Kategori: Kargo

Aras Kargo, uluslararası ölçekte etkinliğini artıracak stratejik bir atama gerçekleştirdi. Aras Kargo Uluslararası İşler, İş Geliştirme ve Strateji Başkanı Ramazan Altınay oldu.